calitrolls

Emigrating Norwegians

I det siste // Lately

Leave a comment

Beklager at det har vært veldig stille her i det siste, men jeg har bare hatt så utrolig mye å gjøre. Blant annet har vi laget en pilot med Trollbound som for å si det på ikke så godt norsk KICKS ASS! Jeg har aldri vært med på en pilot som det har blitt lagt så mye krefter bak. Vi satser på at det også gir resultatet vi håper på.

– – –

I am so sorry that it’s been so quiet here lately, but I’ve been extremely busy. We’ve made a pilot with Trollbound that’s gonna KICK ASS! I’ve never been a part of a pilot that’s been so …. thorough..! We’ve been shooting this for over a month! So let’s hope it gives us the results we are hoping for.

IMG_6664 IMG_6754IMG_6366

Så er det jo den tiden på året hvor man skal levere tax returns, og vi er jo så heldige at vi må levere selvangivelse i tillegg… Vi har forsøkt å sette oss inn i det og gjøre det selv her, men vi har for mange 1099s, kvitteringer og diverse annet som vi føler at vi kan få best utbytte av hvis vi får profesjonell hjelp, så vi gikk til H&R Block i går og leverte fra oss alt. Så får vi heller konsentrere oss om den norske selvangivelsen.

– – –

And it’s the time of year when the tax return is due, and we are double lucky since we have to do both an American AND a Norwegian tax return *wohoo*… We’ve tried to do TurboTax, but we have too many 1099s, recepts and deductions that we figured H&R Block will do a better job than us. Besides we’ve never done it before! So now we’re just gonna focus on getting the Norwegian one done.

IMG_6764

Også har vi selvfølgelig hatt det litt gøy også! “Vinteren” er over og været er skikkelig godt, så da er det tid for grilling på taket og tur på stranden. Sistnevnte ble litt i korteste laget ettersom vi havnet midt i LA Marathon.. Jeg og Jade brukte over to og en halv time på å komme oss frem og endte opp på en helt annen strand enn vi hadde tenkt oss.. #LAtraffic… Men det var absolutt verdt det! Elsker stranden!!

– – –

And obviously we’ve had some fun as well! The “winter” is definitely over and it’s warm and sunny again and that calls for rooftop BBQ’s and a trip to the beach! The last one was a bit of an ordeal though.. We didn’t know we were going there on the same day as LA Marathon. Long story short; we were stuck in traffic for over two hours and ended up on a completely different beach than we were originally going.. #LAtraffic… But it was so worth it! I love the beach!!

IMG_0611 IMG_0626 IMG_6738 IMG_6739 IMG_6740

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s