calitrolls

Emigrating Norwegians

Trening // My gym

Leave a comment

Jeg har vært flink og begynt å trene før jobb! Er så stolt av meg selv, haha! Når jeg har gjort dette tidligere har kroppen min vært svææært motvillig (vil heller sove…), men når man først kommer over kneika er det faktisk utrolig deilig å få treningen unnagjort på morgenen! Så har jeg jo Runyon Canyon rett utenfor døra og treningsrom i første etasje, så det finnes egentlig ikke en eneste unnskyldning som er god nok for å ikke trene.

– —

I’ve started working out in the mornings, and I’m soooo proud of myself! When I’ve attempted to do that before, my body has been like “No thank you, I’d rather sleep.”. But now that I’ve actually gotten up and worked out in the mornings for a while is feels so good! Besides I don’t really have any excuse not to since I have Runyon canyon right outside my door and a gym on the first floor..

IMG_4983.JPG

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s