calitrolls

Emigrating Norwegians

Oktober // October

Leave a comment

Nå er det altfor lenge siden jeg har blogget. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, og det har ikke skjedd noe særlig spennende i det siste heller. Jeg hadde fri i går etter åtte dagers jobb i strekk, og det var helt nydelig! Det er så vanvittig herlig å kunne bade og sole seg i oktober!! Spesielt når jeg hører det er snø – SNØ – i Oslo allerede!

Det er som sagt lite som skjer nå, men snart er det Per Christian sin bursdag! Jeg jobber med å planlegge dagen, men det er ikke så lett. Altfor mye å velge mellom… Vi får se hva som skjer, jeg skal gi rapport!

– – –

It’s been way too long since my last post. I just haven’t had any time, and nothing exciting or worth writing about has happened lately. I had my first day off in eight days yesterday. That was nice. It’s amazing to be able to relax in the sun by the pool in October! I feel so lucky! Especially since I heard it snowed in Oslo today.

Like I said, not much is happening, but Per Christians birthday is coming up. I’m trying to plan his day now, but it’s not easy. Waaaaaay to many things to choose between! We’ll see what happens, I’ll give a full report.

IMG_4418

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s