calitrolls

Emigrating Norwegians

Halloween shopping!

Leave a comment

IMG_3891
Jeg Elsker Halloween! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker å kle meg ut, og de beste festene er alltid på Halloween, så er det jo endelig en “høytid” som ikke utelukkende er sukkersøt og fluffy.. Og i dag er det allerede 1. oktober – OKTOBER!! Herregud som tiden flyr. Jeg hadde fri så da passet det perfekt for oss å dra på kostymejakt i dag. Og man leker ikke Halloween i denne byen. Utrolig nok fikk jeg tak i alt jeg trengte med en gang, det gikk nesten altfor lett (kanskje jeg fikk igjen for å være ute i god tid..?). Per Christian er fortsatt usikker på hva han skal gjøre, men han fikk noen gode ideer og inspirasjon i dag.

– – –

I Love Halloween! I don’t know why I love it so much, but the best parties are always on Halloween, and I love dressing up. Besides, it’s finally a “holiday” that’s not cute and fluffy with sugar on top.. And today it’s already October 1st! OCTOBER!! Jeez how time flies.. I was off work today, so it was perfect to go costume shopping. And you don’t play halloween in this town, this is some serious business! Unbelievable as it sounds I actually managed to get all I need, it was almost too easy (maybe I’m being rewarded for not doing it the day before..). Per Christian is not sure what he will do, but he definitely got some ideas.  

IMG_3887

IMG_3886

IMG_3889

IMG_3888

Can’t wait… My amazing vintage costume ❤

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s