calitrolls

Emigrating Norwegians

Bursdagsblogg // Birthday blog

Leave a comment

I dag er denne bloggen ett helt år gammel! Tenk at jeg har blogget om dette eventyret så lenge!

Jeg hadde i utgangspunktet aldri kunnet forestille meg at jeg noen gang skulle finne på noe så fjollete som å blogge, men når green cardet var et faktum og vi bestemte oss for å flytte til andre siden av kloden føltes det plutselig riktig. Først og fremst fordi det nesten er terapeutisk å sortere tankene her og ikke minst at Per Christian og jeg selv kan bla oss tilbake, nesten som en dagbok. Det er jo også en fin måte å la familie og venner se hvordan vi har det og hvordan det går med oss.

Og apropos det, så er det lite som skjer akkurat nå, dagene går med til jobbing – og det er jo bare bra! Men på vei til jobb i går befant jeg meg plutselig midt i en biljakt. Jeg sto på rødt lys når en grønn Jeep nesten sneiet bilen min på høyre side og kjørte rett ut på Sunset Blvd i høy fart, og like etter kom en politibil i brasende fart forbi meg på andre siden og gav seg etter Jeepen. Så litt action er det jo 🙂

IMG_3845.JPG
I can’t believe I’ve been blogging about our adventure a whole entire year already! 

If you had asked me last summer if I would ever start a blog I would have laughed in your face, but when the green card became a reality and we decided to move across the globe, it suddenly felt right. First and foremost because it’s almost like therapy to me to write my thoughts down now and then, but it’s also so nice for Per Christian and I to be able to “go back in time” and see what we have done so far. And it’s a very good way of keeping friends and family up to speed on how we are doing.

Talking about that, there is nothing really exciting happening these days, just work. And that’s good! But on my way to work yesterday I found myself in the middle of a car chase all of a sudden! I had stopped for a red light when a green Jeep almost rammed my car and went right out onto Sunset Blvd without even looking. Before I could make much out if it a police car followed him. So there is some action 🙂 

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s