calitrolls

Emigrating Norwegians

Hollyshorts Opening Party

Leave a comment

bilde 1

Jeg hadde en flott kveld i går! Gratis drinker, glamour og festiviteter på Roosevelt Hotel er heeeelt ok! Jeg synes bare det er synd at søstra mi ikke kunne være med, hun er jo grunnen til at jeg deltar (jeg har fått festivalpasset hennes). Men jeg hadde det veldig gøy med Dana også! Vi dro til  kontoret hennes på Hollywood Blvd først, og det er virkelig et av mine favorittsteder for tiden. Det er bokstavlig talt et rom fyllt til randen med nydelige vintageplagg, I love it!

– – –

I had a fun night yesterday! Free drinks, glam and festivities at the Roosevelt Hotel is quite alright! I’m just sad that my sister, who is the reason why I am attending (I got her badge), isn’t here. But I had a great time with Dana instead! We went to her office on Hollywood Blvd first, and that’s probably one of my favorite places to go. It’s literally a room filled with gorgeous vintage clothes, I just love it!

bilde-2

bilde 3

bilde 2

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s