calitrolls

Emigrating Norwegians

De siste dagene // The last few days

Leave a comment

De siste dagene har vært veldig travle, men fantastiske. Per Christian er i skrivende stund på vei til Norge og skal være der til midten av september, så vi har brukt de siste dagene til å nyte hvert sekund sammen. Vi har utforsket byen litt og dratt på mange steder vi ikke har vært før, spist og koset oss . Vi går jo aldri tomme for det her! I slutten av august bærer det avgårde for min del også, og vi får et par dager sammen i Oslo. Det blir fint, og litt rart, å være tilbake igjen.

– – –

The last few days has been very busy, but amazing. Per Christian is on his way to Norway right now and will be there until mid-September, so we’ve spent this time just enjoying ourselves exploring the city and going to places we’ve never been. The good thing about this city is that we will never run out of new places to discover! In the end of August I’m leaving for Norway as well, and we will get a couple of days together in good old Oslo. I’m really looking forward to that.

bilde 1

bilde 1

bilde 2

bilde 3

bilde 2 Jeg er ikke veldig glad i å være alene, men tiden kommer til å gå veldig fort. Jeg skal jobbe masse og neste uke begynner Hollyshorts Film Festival som kommer til å holde på fram til jeg reiser. Jeg var så heldig å få festivalpasset til søsteren min som viser musikkvideoen hun lagde for Eline Thorp der. Det blir stas å se alt arbeidet hun har lagt ned i den på selveste TLC Theatre i Hollywood, men veldig synd at hun ikke kan være der selv.

– – –

I’m not very fond of being alone, but I think this time will fly by pretty fast. I’m gonna work a lot and next week the Hollyshorts Film Festival starts and will go on until I leave. I was lucky enough to get my sisters pass since they are showing the music video she made for Eline Thorp. I can’t wait to see it on the silver screen here in Hollywood! I’m so proud of her, and very sad that she’s not able to be here herself.

bilde 4

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s