calitrolls

Emigrating Norwegians

Working it!

Leave a comment

En liten oppdatering på jobbfronten er vel på høy tid. Jeg er så heldig og får gjøre akkurat det jeg liker best for tiden, jeg skriver og utvikler nye TV-prosjekter sammen med Trollbound. Det blir veldig spennende å se hva som skjer framover!

Per Christian freelancer og tar oppdrag her og der. I morgen kveld skal han filme den røde løperen utenfor the Chinese Theater på en vaskekte Hollywoodpremiere med flotte Merete Gamst. Ellers jobber han hardt med å undersøke hva slags kamerautstyr han kunne tenke seg. I denne byen kommer man endel lenger hvis man eier sitt eget utstyr, så det er vel bare å føye seg.

Det blir også en tur til Norge på både Per Christian og meg snart. Begge skal jobbe, men det blir selvfølgelig også tid til familie og venner! Og ordentlig grovt brød. Og makrell i tomat. Og salt lakris!

– – –

A work update is probably about time. I’m very lucky at the time being, getting to do what I love! I’m developing and writing new TV formats with Trollbound. It’s very exciting to see whats gonna happen going forwards, but I think it’ll be pretty awesome! 

Per Christian is freelancing and taking assignments here and there. Tomorrow night he’ll get to film the red carpet outside the Chinese Theater on a big Hollywood premiere with the wonderful Merete Gamst. Other than that he’s doing a lot of research on what kind of gear he would like to get. In this town you need your own in order to get more work.

Both Per Christian and I are also going to Norway soon. We’ll both be working, but there’s always time for family and friends! And dark bread. And traditional Norwegian spread (mackerel in tomato sauce). And salty licorice! 

20140722-121034-43834733.jpg

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s