calitrolls

Emigrating Norwegians

4. juli, innsjø og død bil // 4th of July, lake life and a car breakdown

Leave a comment

Bedre sent enn aldri! Her er noen bilder fra turen vår til Lake Oroville. Vi feiret 4. juli sammen med familie og venner på husbåten til min slektning Brett. For et fantastisk sted!! Vi sov under åpen himmel som førte til at jeg prøvde å tvinge meg til å holde meg våken så lenge som mulig hver natt, for stjernehimmelen var bare helt utrolig uten noe lysforurensning! 4. juli grillet vi og koset oss på båten hele dagen. Naboene kom over utover kvelden og de hadde med seg noen interessante drinker med noen ekstra interessante (og obskøne) navn. Gøy var det iallefall!

– – –

Better late than never! Here’s some pictures from our trip to Lake Oroville. We celebrated 4th of July with family and friends at my cousin Brett’s houseboat. What an amazing place!! We slept on the roof every night and I tried so are to never fall asleep because the stars were incredible to look at without any light pollution. You just don’t get a view like that in LA. On the 4th we barbecued and relaxed on the boat all day. The neighbours came over later with some sketchy drinks with even sketchier names, haha! Good night!  

IMG_2134

IMG_7087

Vi prøvde oss på wakeboard igjen, og det gikk bedre enn i fjor for begge. Det er så gøy å fyke over vannet på et brett (helt til man faller face down first..).

– – –

We tried to wakeboard again, and it went pretty well. It’s so much fun!! Until you faceplant.. Oh well, whats that term? No pain no gain?? Right..!

IMG_7104

IMG_7131

IMG_7169

IMG_7197

På vei hjem gikk det som det gikk når man har en dinosaur av en bil.. Vi kom ihvertfall helt til Bakersfield (to timer unna LA) før den stoppet. Midt på I-5 motorveien ville den ikke mer og døde. Vi kom oss ut på veiskulderen og der ble vi stående i stekende sol i en time før Triple A kom å hentet oss. Takk gud for at vi hadde meldt oss inn der!

Bilen står fortsatt i Bakersfield, og skal etter sigende være fikset i morgen. Takk og lov – det er ikke lett å bo i LA uten bil.

– – –

On our way home what happens when you drive a dinosaur car happened. It died. Outside of Bakersfield. We were standing on the side of I-5 for an hour in the scorching sun without water before the tow truck got us out of there. 

The car is still in Bakersfield, but is supposed to be finished tomorrow so we can pick it up. Thank God – it’s not easy to live in LA without a car. 

IMG_2263

 

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s