calitrolls

Emigrating Norwegians

Et halvt år! // Six months!

Leave a comment

IMG_2072

Herregud, vi har vært her i et halvt år allerede! Det gir ingen mening i hodet mitt, jeg klarer ikke helt å begripe det. Det føles jo som vi kom for noen uker siden! Tiden går altfor fort!

Men jeg må si at vi har klart oss ganske bra med tanke på at vi kom ned hit uten noen konkrete planer eller sikkerhetsliner. Vi er jo her fortsatt! Jeg har fått såpass mye å gjøre at jeg har måtte gå ned i deltidsstilling hos Moods av typen-jobb-når-du-kan, og Per Christian skal snart reise langt av gårde på et prosjekt, så det ser ut som vi kan være her litt til. Vi skal ihvertfall signere nye leiekontrakt i dag!

I går overrasket jeg Per Christian og tok han med ut på middag for å feire vårt første halve år her. Vi dro på Pace i Laurel Canyon, en liten gjemt perle av en restaurant! Så koselig og så sinnsykt god mat!

– – –

I cannot believe we’ve already been here six months! Thats half a year! It makes no sense, because it still feels like we arrived just a few weeks ago. Time goes way to fast here!

But I have to say that I feel that we have managed pretty good here. We came without a plan or any safety lines, and we’re still here! I have gotten so much to do that I’ve had to go down to a part time position at Moods (the amazing kind where I can work when I have time), and Per Christian is soon leaving to do a longer project, so it looks like we’ll manage to stay here a bit longer. We’re actually renewing our lease here today!

I surprised Per Christian by taking him out to dinner to celebrate our first six months here yesterday. We went to Pace in Laurel Canyon, a small hidden gem of a restaurant! Just absolutely amazing – the food, the atmosphere, the service, everything was great! 

IMG_2040

IMG_2042

IMG_2064

IMG_2069

I morgen drar vi på vår første lille ferie her! Jeg gleder meg som en liten unge!! Vi skal feire 4. juli med familien min i Chico på en *trommevirvel* HUSBÅT! En HUSBÅT! Vi gleder oss til å se familien igjen, til å grille, bade og å stå på wakeboard. Tror det blir en veldig fin tur 🙂

– – –

And tomorrow we’ll be going on our first little vacation here! I’m counting the hours and feeling like a kid on Christmas! We’re going to Chico to celebrate 4th of July with my family on a house boat! A HOUSE BOAT!! We can’t wait to see our US family, BBQ, go swimming and wakeboarding! It’s gonna be a great trip 🙂

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s