calitrolls

Emigrating Norwegians

Hundepasser // Dog-sitting

Leave a comment

image_1

Nå som Sara er på jobbtur til Norge, er det jeg som må passe leiligheten i et par uker. Men jeg er jo ikke helt alene hjemme – jeg har nemlig fått besøk av hunden Romeo som skal være her fram til 1. juni. Vi koser oss masse i varmen, og han er flink til å ta meg med ut på tur for å trimme litt. Men jeg må innrømme at det er litt stille og kjedelig til tider uten kona i nærheten. Det skal bli godt å få henne tilbake snart!

– Per Christian

– – –

Now that Sara’s in Norway for work I’m the one who has to stay home alone. But I’m not completely alone, but have the companionship of Romeo tha Dog who we are dog-sitting until June 1st. We are having a great time, going for walks and enjoying the sun. I have to admit that it is a bit quiet and boring without my wife now and then, so it will be nice to get her back soon!

-Per Christian

IMG_6672

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s