calitrolls

Emigrating Norwegians

Reise // Travel

Leave a comment

Jeg skal ut på tur! Lang tur! Hvor eller hva jeg skal vil jeg ikke si så mye om akkurat nå, men jeg gleder meg veldig mye. Så får Per Christian (for en gangs skyld) være den som er alene hjemme. Kjenner jeg han rett kommer han nok til å ha nok av ting å gjøre. Hvem vet, kanskje han også får jobb i samme periode?

I dag tidlig nevnte han at han hadde lyst til å klippe seg. Senere dukket han opp på Moods med kort sveis! Alle krøllene var borte!! Men fin var han alikevel. Han hadde visstnok funnet seg en frisørsalong hvor han ble klippet av en tattooklovn som serverte han øl mens han klippet. I LA har man i aller høyeste grad noe for enhver smak..

– – –

I’m going on a trip! Far away! Where I’m going and for what I don’t want to say much about at this point, but I can tell you that I’m very excited. So now Per Christian has to be the one left at home. If I know him well enough, he will have a blast exploring LA while I’m gone. And who knows, maybe he’ll get a job as well in the same period?

This morning he mentioned that he wanted to get a haircut, and later he showed up at Moods with short hair. All his curls were gone!! Apparently he’d found this tattooed clown barber that served beer and whiskey as he cut his hair. This town has it all. Seriously..

pcogrichardthebarber

pcogbeer

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s