calitrolls

Emigrating Norwegians

Nå snakker vi // Now we’re talking

Leave a comment

De siste dagene har jeg jobbet som castingassistent på en film gjennom en svensk dame jeg har fått kontakt med. Siden jeg er vant til å jobbe med realityproduksjoner og ekte mennesker, er auditions med manus og skuespillere ganske nytt for meg, men veldig interessant og lærerikt! Men det jeg kanskje liker aller best er systemet de bruker på castingstudioet Cazt. Vi filmer med iPad og alle skuespillerne logger seg inn ved skranken og blir lagt til under vår profil og produksjon slik at vi kan bare finne navnet og begynne å rulle. Veldig oversiktlig og enkelt!

– – –

The last few days I’ve been working as a casting assistant on a movie. Since I’m used to casting for reality productions, auditions with a script and actors is pretty new to me, but very interesting and fun! And I love the system the casting studio use. We are actually shooting the auditions on an iPad, and the actors log in at the reception and are automatically in our system so we can just find their name and shoot. It’s a nice tool for auditions.

bilde-28

bilde 1

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s