calitrolls

Emigrating Norwegians

Ikke alene // Not alone

Leave a comment

Selv om Per Christian er ute å reiser med jobb, har jeg ikke vært alene. Jeg har nemlig hatt besøk av mine kjempesnille slektninger Harlo og Eleanor de to siste dagene! Uten de hadde vi kanskje ikke vært her nå, for de hjalp oss mye i prosessen med å få greencardene våre. De har også med seg verdens søteste hund, lille Puppers, som er en blanding av Malteser og Pomeranian. Må si at den blandingen er noe av det nusseligste jeg har sett!

Det var trist at de reiste i dag, men vi sees allerede til helgen igjen.

– – –

Even though Per Christian is away with work, I have not been alone. My wonderful relatives Harlo and Eleanor came down from Northern California and visited. Without their help it’s not certain that we would have been here, because they helped us a lot in the process of getting our green cards. They have stayed with me the last couple of days and we have had a great time together. They have the cutest little dog, Puppers, who’s a mix between a Maltese and a Pomeranian. What a perfect mix!

It’s sad that they left today, but I’m happy that I’ll see them again this weekend already.

IMG_6929

IMG_6931

Eleanor måtte lære meg å lage litt ordentlig amerikansk mat – med mais. Når jeg åpnet den enorme boksen vi kjøpte på Costco som vi trodde inneholdt maiskolber oppdaget jeg at den ikke gjorde det, men at den var full av maiskorn. Vi snakker altså om 3 kg mais.

– – –

Eleanor had to teach me how to make some real American corn, because when I opened the can of what I thought was corn on a cob, it wasn’t. So I have a 3 kg can full of corn that we bought at Costco the other day.

IMG_6933

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s