calitrolls

Emigrating Norwegians

Ost, vin og helg // Cheese, wine and weekend

Leave a comment

Endelig fredag! Vi har hatt så lyst på en ordentlig ost- og vinkveld lenge nå, men aldri klart å gjennomføre det. Men i kveld klarte vi det altså. Vi var innom tre forskjellige steder på vei hjem fra jobb for å finne de beste varene, og det var det verdt! Og vi måtte jo feire at vi begge sto på teoriprøven i går. Per Christian fikk 35 av 36 riktige, og jeg fikk *trommevirvel* ALLE rett! Jeg vet at Per Christian irriterer seg grønn over den ene feilen han fikk kun fordi jeg klarte å slå han. Slått av kona, hah!

– – –

FInally friday! We have been wanting to have a cheese and wine evening forever, but never gotten to it. But tonight was the night! we went to three different places to get the best of the best and it was absolutely worth it. We had to celebrate that we both passed our divers examination test at the DMV yesterday! Per Christian got 35 out of 36 questions right and I got *drum roll* ALL of them right! I just know it annoys the shit out of him. Beaten by the wife, hah!

IMG_6821

IMG_6822

IMG_6824

IMG_6830

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s