calitrolls

Emigrating Norwegians

St. Patrick’s Day

Leave a comment

Her i USA er det en dag for alt. Vi har nå vært her i to og en halv måned og på den tiden har vi rukket å feire Martin Luther Kings Day, Presidents Day, Valentines Day og i går feiret vi St. Patricks Day. Til min oi så store fortvilelse gikk det opp for meg at jeg har ikke et eneste grønt plagg i skapet. Heldigvis fant jeg et par grønne øredobber og tenkte at jeg er klar for å dra på byen og drikke grønn øl. Ja, de farger ølen grønn her.  Å si at jeg var underdressed er en understatement! På de irske pubene var det grønne lys, glitter, tyllskjørt, kilter, parykker og alt man kan forestille seg av irske kostymer pluss litt til. Men vi hadde det gøy for det og det var god stemning hele kvelden. Og det var faktisk første gangen vi gikk til Hollywood Blvd hjemmefra. Det tok oss et kvarter! Vi har blitt altfor vant til å kjøre bil her, så fra nå av skal vi bli flinkere til å ta beina fatt.

– – –

Here in the States there’s a day for everything. We have just been here for two and a half months and already celebrated Martin Luther Kings Day, Presidents Day, Valentines Day and yesterday we celebrated St. Patrick’s Day. I was horrified when I discovered that I don’t have a single piece of green clothing in my closet. And green is one of my favorite colors! Luckily I found a pair of green earrings and felt ready to hit the town and drink some green beers. Yes, they actually color the beer green on St. Paddy’s day. To say that I was underdressed is a major understatement. In the Irish pubs there were green lights, glitter, tutu skirts, kilts, wigs and any irish and green costumes imaginable. We had a lot of fun! And it’s the first time we’ve walked to Hollywood Blvd from our place and it only took us fifteen minutes! We have gotten way to used to drive everywhere here, so from now on we will be better at leaving the car and using our feet instead.

IMG_6719

IMG_6715

IMG_6724

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s