calitrolls

Emigrating Norwegians

Fordeler ved jobben // Work benefits

Leave a comment

bilde-25

Noen fordeler får man ved å jobbe i klesbutikk. Gratis klær! Denne tok jeg med meg hjem på mandag, og den er min absolutte favoritt! Den kan kles opp og ned etter ønske og det er jo veldig greit. Alle klærne på Moods har norske navn, som f.eks. denne kjolen som heter Halvarda. Andre navn på klær der er Magda, Milfrid og Barbro noe som fører til at kollegaene mine tror at dette er helt vanlige norske jentenavn. Og det kan man jo ikke akkurat si at det er (beklager til alle som heter dette).

I dag har jeg fri og vi skal tilbringe dagen på taket med venner, bading og øl før det blir hjemmelaget tacomiddag i kveld! Her i USA er det så billig og enkelt å spise ute at det å få hjemmelaget mat er som å spise ute i Norge. Kronglete forklart, men dere forstår hva jeg mener.

– – –

I get some benefits working in retail. Free clothes! I brought this dress home on Monday and it is my absolute favorite! I can dress it up or down depending on what I’m wearing it for, which is perfect. All the clothes at Moods have Norwegian names and this is Halvarda. Other names are Magda, Milfrid and Barbro and this makes my colleagues believe that those are very typical Norwegian names. They’re not. 

I’m off today, so we are spending the day on the roof with a few friends before we are having home made tacos for dinner tonight! I feel that it’s so easy and cheap to eat out or order in here that having actual home made dinner is how it feels to eat out in Norway. I sucked at explaining that, but hopefully you’ll know what I meant. 

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s