calitrolls

Emigrating Norwegians

Oscarkvelden // Oscar Night

Leave a comment

Oscar kvelden er noe vi var spente på før vi flyttet ned hit, men hverdagen tok oss raskere enn forventet. Både Per Christian og jeg jobbet i går så ingen av oss fikk med oss starten, men jeg var heldigvis ferdig tidlig nok til å få med meg mesteparten. Og det var deilig å slippe å sitte oppe til kl fem om morgenen slik som vi har gjort i Norge. Det ble en veldig hyggelig kveld når vi kom oss hjem, fikk satt på TVen og fikk besøk av verdens søteste lille familie fra Norge – Stine, Ronan og lille Stella. Og for første gang noen sinne slo jeg Per Christian i antall riktige gjettninger ! Så alt i alt en meget vellykket Oscarkveld!

– – –

Oscar night was something we were very excited about before we left Norway, but the everyday life caught up to us faster than we expected and we were both actually working yesterday. So none of us were able to see the beginning, but I was able to get home earlier than him and just missed the first half hour. It was nice not having to sit up all night until early morning like we do in Norway because of the time difference. It ended up being a super nice evening when the cutest little family in the whole world, Stine, Ronan and baby Stella, came and saw the Oscars with us. And for the first time ever I was able to predict more winners that my husband!

IMG_6584

IMG_6588

IMG_6593

 

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s