calitrolls

Emigrating Norwegians

Color me pretty

Leave a comment

Bilde 7

Bilde 4

Man får ikke mer moro enn man lager sjæl! Parykkbonanza i dag! 

Nå har Per Christian reist avgåde på et nytt oppdrag. I skrivende stund er han i Las Vegas. Får håpe han ikke spiller bort pengene han tjener 😉 Jeg har planer om å vaske, skrubbe og rydde hele leiligheten mens han er borte – det trengs! Men å finne riktige rengjøringsprodukter er ikke verdens enkleste sak. Jeg kjenner ikke til disse merkene, og når man står foran en hyllerekke på størrelse med halve Rimi med kun vaskemidler blir det ekstra vanskelig. Jeg var heldigvis føre var og fikk ei venninne til å lage en handleliste til meg, så jeg tror jeg har fått tak i det jeg trenger.

– – –

You have to make your own fun! Wig bonanza today!

Per Christian has left for Vegas now. He is filming a new Scandinavian show. I just hope he isn’t gambling away the money he earns 😉 I have big plans to dust, scrub and clean the apartment – it’s really needed! But finding the right cleaning products can be a whole ordeal. I don’t know the brands here and when you’re standing in front of an aisle the size of half a Norwegian grocery store with just cleaning products it’s hard to find the right ones. Fortunately I was thinking ahead today and had a friend of mine write me a shopping list of what I would need, so I should have everything now.

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s