calitrolls

Emigrating Norwegians

Wow for en bursdag // Wow what a birthday

Leave a comment

Wow, for en bursdag! Jeg hadde egentlig tenkt til å ta en rolig dag og slappe helt av, men det var det siste som skulle skje! Jeg fikk champagne og sushi til frokost på taket, noe Maida hadde klart å stelle i stand i all hemmelighet med Per Christian. Man kan jo ikke få en bedre start på dagen en det? Vi spiste, drakk og koset oss i jacuzzien før det var på tide å ordne seg til lunch.

– – –

Wow, what a birthday! I had planned to take it pretty easy, but everybody else seemed to have other plans for me. I got champagne and sushi for breakfast on the roof courtesy of Maida. You can’t get a better start on your day than that! We eat, drank and enjoyed the jacuzzi before it was time to get ready for lunch.

IMG_6523

Jeg fikk selvfølgelig ikke vite hvor vi skulle spise og ble bare plassert i en Uber som tok oss til Chateau Marmont! Det var så nydelig der, og for å ikke snakke om hvor god mat de serverte. Det er jo en kjent sak at det er mye kjendiser der, og i går var ikke noe unntak da Melanie Griffith tråkket rundt der. Men hun glemte å gratulere meg med dagen..

– – –

I didn’t get to know where we were going and was just placed in an Uber who drove us to Chateau Marmont! What a beautiful and cool place, not to mention the food they served – so good! A lot of celebrities eat there and yesterday was no exception as Melanie Griffith was there. But she forgot to congratulate me.. Rude.

IMG_6538

Så bar det hjem igjen for å slappe av litt før vi dro ut for å spise mer (!), heller ikke denne gangen fikk jeg vite hvor før uberen stoppet utenfor the Rainbowroom. Så kult sted! Det er lite, brunt og har masse sjel. Jeg spiste verdens beste BBQ pork ribs! Takk til Svigermor og Kjell som spanderte middagen på oss 🙂

– – –

We went home again after Chateau Marmont to relax a bit before we went out to eat dinner (!), and as usual I was in the dark about where we were going untill the uber stopped outside Rainbowroom. Awesome place! It was small, dark and had a lot of soul to it, and I got the best BBQ pork ribs I’ve ever tasted. Thanks to the in-laws for that 🙂

IMG_6550

IMG_6557

Kvelden var ikke over etter middag, så jeg ble plassert i nok en uber uvitende om hvor jeg skulle. Per Christian hadde klart å snuse fram en bitteliten burleskbar midt i ingenmannsland. Det var ingen spesiell fasade utenfor, bare en dør og et skilt hvor det sto “Cockatils”. Innenfor var det som å komme rett inn i en tidskapsel, en liten, gammel bar med levende lys. Og plutselig ble en dame senket ned fra taket og gav oss et burleskshow!

– – –

The night was not over and once again I was sitting in a car not knowing where we were headed. Per Christian had managed to find a small burlesque bar in the middle of nowhere. There was no special facade, just a door and a sign that had “cocktails” on it. I have to admit I was scared that we were lost. But inside that door was an amazing old-looking bar, and all of a sudden a beautiful woman is hanging in the roof giving a burlesque show. Very cool.

image-6

Siste stedet Per Christian tok meg med på er jeg ikke helt sikker på om var en gave til meg eller til seg selv, men moro var det alikevel. Tror ikke jeg sier så mye mer om det 😉

– – –

The last place he took me I am uncertain if was a present to me or to himself, but it was actually a lot of fun. I’m not going to say more about that 😉

IMG_6560

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s