calitrolls

Emigrating Norwegians

Britney konsert // Britney concert

Leave a comment

IMG_6350

Britney er kul! Jeg hadde helt glemt det, men showet hennes her i Las Vegas minnet meg på det igjen! Selv om det var mye lipsync var dansingen og designet på showet så bra at det går greit. Vi ble iallefall 14 år gamle igjen 🙂 Etter konserten gikk vi en kjapp tur på hotellrommet og hørte på enda flere Britney sanger før vi dro på Koi og gjorde siste natta i Vegas til en uforglemmelig en.

Nå er det bare å pakke koffertene og komme seg hjem til LA. Der venter verdens beste mann! Han har nok vært litt bekymret over å ha sendt meg på jentetur til Sin City, men det har nå gått helt bra. Jeg er veldig spent på å høre hvordan jobben han gjorde med Figura gikk og hvordan Oklahoma City og Kansas var.

– – –

Britney is awesome! I’d completely forgotten about it until I saw her show here in Vegas. It turned us 14 years old again 🙂 Even though it was a lot of lip sync, the dancing and the show design made up for it.  After the concert we went to the hotel room and listened to some more Britney songs before we went to Koi and made the last night in Vegas a memorable one. 

Now we just got to pack our bags and drive home to LA where the best man in the world is waiting for us. I bet he has been a little worried about sending his wife on a girls trip to Sin City, but I behaved so he can relax. I’m very excited to hear about his job and how Oklahoma City and Kansas were.

IMG_6373

IMG_6377

IMG_6390

IMG_6393

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s