calitrolls

Emigrating Norwegians

Første oppdrag // First project

2 Comments

Da er min første jobb i USA i boks. Kontrakten er signert og flybilletter til location i Oklahoma City og Kansas er kjøpt inn. Jeg ble fortalt at jeg måtte være klar over at Oklahoma ikke er slik som sunny California i disse dager, og måtte derfor ut i dag og handle varm ytterjakke, boots og et skjerf. Men jeg har jobbet i kulden før, så dette burde ikke være et problem. Jeg kommer til å være bortreis en uke fra og med søndag. Men heldigvis så er fortsatt Anine og Mette her til å passe på Sara. De skal faktisk på jentetur til Las Vegas mens jeg er på jobb …. Skeptisk.

Jeg skal jobbe for et amerikansk selskap som har kontoret sitt i West Hollywood. Jeg var på et møte med de nettopp, og alle virker super hyggelig. Så tror absolutt dette blir en fin og spennende uke. Dette er en pilot til en minidokumentar for Vice TV, produsert av Figura Media. Skulle alt gå riktig vei så krysser jeg fingrene for flere opptak med dette selskapet fremover. Kan ikke si spesielt mye om innholdet … Men for dere kamera nerder der ute så skal jeg filme med Canon C300 og super slow motion kameraet til Sony FS700.

– – –

I`ve just got my first job in the USA. The contract is signed, and plane tickets for location in Oklahoma City and Kansas are booked. I was told to be aware that Oklahoma is nothing like sunny California these days, and because of that, I had to buy boots, a scarf and a warm jacket. However, I have worked in the cold before, so that should not be a problem. I will be traveling for one week leaving this Sunday. Luckily Anine and Mette are still here to take care of Sara. They are actually going on a girl’s trip to Las Vegas… Skeptical.

I`m going to work for an American production company based in West Hollywood. I was just in a meeting with them, and they were all super friendly. Therefor, this will absolutely be a nice and interesting weekend.  The project is a pilot for a mini documentary for Vice TV, produced by Figura Media. I`ll cross my fingers for everything going the right way, and hoping for more freelance work with this company in the future. I cannot reveal the content of the show… But for you camera geeks out there I can tell you that I will be shooting with both Canon C300 and the super slow motion camera Sony FS700. 

– Per Christian

IMG_3636

IMG_3635

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

2 thoughts on “Første oppdrag // First project

  1. Gratulerer så mye med jobboppdrag! Dere tar jo LA med storm 🙂 Vi kommer nedover 25 feb, gleder oss til å se og høre om alt dere driver med! Klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s