calitrolls

Emigrating Norwegians

LA trafikk // LA traffic

Leave a comment

IMG_6120

Før vi flyttet til LA ble vi advart av alle vi kjenner som bor der om trafikken. Den var visst et mareritt, køer på alle mulige tidspunkter av døgnet. De første ukene har gått greit, vi har ikke hatt noen problemer og tenkte at det er jo sikkert ikke så ille som alle skal ha det til. Men denne uken har jeg jobbet. Og pendlet. Tur-retur Burbank/West Hollywood hver deg, og nå føyer jeg meg i aller høyeste grad inn i rekkene av de som sier LA trafikk er et helvete. Jeg brukte en time fra Melrose Avenue til Hollywood Blvd (4 km!!) på vei hjem fra jobb i dag bare fordi jeg var dum nok til å kjøre opp Highland. Det gjør jeg IKKE igjen. Uten trafikk skal hele turen hjem til Burbank ta i underkant av 20 min. Det er godt vi snart flytter nærmere!

– – –

Before we moved to LA we were warned about the traffic here. It was supposed to be a nightmare, but these first weeks we haven’t really noticed anything too bad and figured  people exaggerated a little bit. That was before I started working. And commuting between Burbank/West Hollywood every day. And now I definitely agree with everyone who warned us about LA traffic being hell. I spent an hour driving from Melrose Ave just to Hollywood Blvd tonight because I was stupid enough to drive up Highland. I am NOT doing that again. Without traffic the whole trip from Melrose Ave to Burbank should take about 20 minutes. I am glad we’re moving closer to work soon.

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s