calitrolls

Emigrating Norwegians

Første dag på jobb // First day at work

Leave a comment

IMG_6101

Jeg sendte en jobbsøknad til Moods of Norway i forrige uke siden de har en butikk på Melrose Avenue og er et merke jeg liker godt og kjenner godt til. Siden jeg aldri har jobbet i butikk tenkte jeg at sjansen var nokså liten for at jeg faktisk skulle få noen som helst respons, men tenkte at det skader jo ikke å prøve. Jeg fikk svar innen en time og intervju morgenen etter. Det var forrige torsdag og i dag hadde jeg min aller første dag som keyholder på Moods of Norway.

Det blir spennende å se hvordan dette blir – det er iallefall en helt ny erfaring! Og pengene kommer veeeldig godt med. Mine kollegaer er superhyggelige og klærne er fantastiske, så jeg tror tiden framover kommer til å bli veldig fin.

– – –

I applied for a job at Moods of Norway last week since they have a store on Melrose Avenue and are a brand that I like and know well. Since I’ve never worked in retail before I didn’t really think I’d even get a response, but figured that it couldn’t hurt to try. I actually got an answer right away and an interview the next morning. This was Thursday last week and I had my first day as a keyholder for Moods of Norway today. So things happened fast. 

It’s exciting to do something completely new – and we need the money. My colleagues are super nice and the clothes are fantastic, so I think I’m gonna like it!

IMG_6111

Når jeg kom hjem hadde min kjære kjøpt en første-dag-på-jobb presang til meg. Det var et bilde jeg så i en butikk for noen dager siden. Jeg er normalt ikke så fan av bilder med visdomsord, etc. på, men akkurat dette falt jeg pladask for da jeg føler det beskriver akkurat hva vi gjør nå.

– – –

When I got home my husband had bought me a first-day-at-work present. It’s a picture I saw the other day in a store in Burbank. I’m usually not a big fan of this kind of pictures, but I totally fell for it because I think what it says really applies for us and what we are doing.

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s