calitrolls

Emigrating Norwegians

To skritt tilbake // Stepping backwards

Leave a comment

IMG_5954

Ting er ikke like enkelt hele tiden. Vi jublet for tidlig over leilighet, og vi trodde også at vi hadde fått tak i bil i dag, men det ble heller ikke noe av. Leiligheten var det jo igrunn vi selv som sa fra oss fordi prospektet om parkering ikke virket helt sannsynlig, og parkering må man ha her. Bilen vi skulle kjøpe i dag (den siste i en laaaang rekke av biler), var egentlig helt perfekt – og billig – men den hadde ikke airbags på begge sider. I LA trafikk vil man ha airbags. Vi har vært litt deppa over dette i dag, og veldig slitne av at vi føler at vi går ett skritt frem og to tilbake for tiden. Men, vi lar oss absolutt ikke knekke! Vi har vært på masse visninger i dag, og skal søke på en eller to av disse. Så har vi som nevnt kommet i kontakt med en fantstisk dame fra Norge som driver med bilsalg her, og hun hjelper oss veldig mye med å lete etter bil. Vi fikk akkurat beskjed om at hun har funnet en Ford til oss, og den virker veldig lovende. Det er bare å krysse fingrene for at det går i boks. Leiebil er dyrt.

– – –

Things aren’t easy right now. We celebrated that we’d got an apartment too early, and we also really thought we’d get to buy a car today, but that didn’t happen either. It was actually us that turned down the apartment because the prospect of getting a parking space wasn’t so likely after all, and we have to have a parking space. The car we were supposed to get seemed perfect – and cheap – but it didn’t have airbags on both sides. In LA traffic you should have airbags.. We have been a little depressed about all this today, and very tired of feeling like we go one step forward and two back. But we will not let this ruin anything. We have looked at a bunch of apartments today, and will apply for one or two of them. And like I’ve mentioned earlier there is a super nice lady from Norway who works with used cars here who is helping us look for one. She just told me that she’d found a Ford and it seems very promising, so we just have to cross our fingers that it wil work out. Having a rental car is starting to get very expensive.

IMG_5847

Vi leter og leter… Og det er VARMT for tiden! // Still looking… And its so HOT!

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s