calitrolls

Emigrating Norwegians

Fridag // A day off

Leave a comment

Livet er ikke så galt altså! I dag bestemte vi oss for å ta en fridag, det er jo tross alt søndag. Vi startet derfor dagen med et morgenbad i bassenget. Det var så deilig! Tenk at vi har mulighet til å gjøre noe sånt!

– – –

Life ain’t bad! We decided to take the day off since its sunday. We started our day with a morning swim and it was so good! Just the fact that we have the possibility to do that is awesome!

svømme

Så tenkte vi at vi skulle benytte sjansen til å dra på en aldri så liten sightseeing og kjørte opp i åsen for å se på utsikten over Burbank. Det var jo fint, og vi kunne virkelig drømme oss bort mellom alle de store, vakre husene der. Etter en stund følte vi at vi kanskje var litt rare som sto midt i et pent boligstrøk og tok bilder, så vi dro videre.

– – –

After the swim we decided to go sightseeing and drove up to the hills overlooking Burbank. It was very nice and we just had to look at all the beautiful houses there as well as the view.  After a while we felt a little weird being in the middle of a very nice neighbourhood taking pictures, so we went on with our sightseeing to a different place.

IMG_5599

IMG_5600

IMG_5606

Vi dro videre til Venice for å se solnedgangen der og trodde vi hadde meget god tid, men rakk det bare akkurat. Vi har allerede lært at trafikken her er… hva skal man si..? Fæl? Ting tar iallefall tid. Men når vi endelig kom fram og fikk parkert var det absolutt verdt det. Venice er jo så kult! Hank Moody bor jo der. Egentlig skulle vi bare satt oss ned med en øl og sett på folk, for her er det mye rart. Det er så deilig å tenke på at vi bare skal være her nå, at det ikke er en ferie hvor vi skal rekke alt mulig rart på så og så lang tid. Venice må utforskes mer en annen dag.

– – –

We went on to watch the sunset on Venice and thought we had lots of time to get there, but we just barely made it. We have learnt that LA traffic is… What can I say..? Horrible? Driving from A to B takes a lot longer than it should because of the traffic. But when we finally got there and found a parking space it was absolutely worth it. Venice is so cool! Well of course – Hank Moody lives there. We should have just sat down with a beer to do some people watching because there are so many really cool people and weirdos there. It’s so nice to know that we’ll just stay here now, we’re not on a vacation where we have to do everything in a short amount of time. Venice has to be explored more later.

IMG_5619

IMG_5627

IMG_5648

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s