calitrolls

Emigrating Norwegians

Er så spent // So excited

Leave a comment

Nå er det bare fem dager til vi reiser! Og endelig har jeg virkelig begynt å glede meg. Jeg tror rett og slett at jeg bare måtte komme meg forbi utflytting av leiligheten og det verste julerushet for at det skulle gå opp for meg. I romjulen er det jo ikke så mye å gjøre akkurat, så nå har jeg endelig fått tid til å tenke litt på hva som venter oss over nyttår. Vi vet jo ikke helt hva vi går til, men det gjør det nesten enda mer spennende. Jeg har ventet så lenge på akkurat denne følelsen – bare pur glede og spenning over hva som skal skje!

I morgen kommer Per Christian til mamma hvor jeg er nå og blir her noen dager. Det blir veldig koselig å se han igjen selv om det bare er noen dager siden sist. Det er jo tross alt jul 🙂

– – –

It’s only five days until we leave! And I’ve finally really started looking forward to  it. I think I just had to get through moving out of the apartment and the worst Christmas rush for it to occur to me. In the days after Christmas Eve it’s not much to do, so I’ve finally had some time to think about what’s ahead of us. We don’t know much about what our lives will be like in the US, but that makes it even more thrilling. I have waited so long for this feeling of excitement to arrive and I am so happy to finally really feel it, just pure joy and excitement!

Per Christian will come up to my mom’s house where I am tomorrow and stay for a few days. It will be so nice to see him again even though it’s just a few days since the last time. It’s Christmas after all 🙂

IMG_2049Snart.. // So soon..

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s