calitrolls

Emigrating Norwegians

Tidlig julefeiring // Early Christmas celebration

Leave a comment

Per Christian og jeg skal ikke feire jul sammen i år, for vi prioriterer heller å være mest mulig med familiene våre siden vi skal flytte så langt avgårde. Så vi feiret vår egen lille julaften i går, pyntet oss, spiste ribbe og ga hverandre julegaver.

– – –

Per Christian and I will not be celebrating Christmas together this year because we want to be with our families since we’re moving so far away soon. So yesterday we had our own little Christmas eve and dressed up, eat pork belly and gave each other gifts.

Bilde 1

Jeg fikk verdens kuleste gave! Virkelig. En billett til Britney Spears konsert i Las Vegas! Og enda bedre er det at både Per Christian og mine venninner Mette og Anine skal være med. Jeg kommer til å bli fjorten år igjen, haha! Per Christian fikk noe så kjedelig som parfyme av meg, men han ble visst glad for det 🙂

– – –

I got the coolest gift ever! Really. He bought us tickets to a Britney Spears concert in Las Vegas! And even better – our friends Mette and Anine are coming too. I’m going to be 14 again, haha! Per Christian got something as dull as perfume from me, but he claimed to like it, though 🙂Bilde 2

Per Christian er min helt private masterchef. Han disket opp med ceviche til forrett og laget en nydelig ribbe til hovedrett (måtte jukse litt for å få midten av svoren sprø). Det var en utfordring å gå å lukte på den ribben som sto i ovnen i tolv (!) timer i går! Har aldri vært så sulten som jeg var mot slutten av den steketiden før…

– – –

Per Christian is my very own masterchef. He made ceviche as a starter and wonderful pork belly as main course (but he had to cheat a little bit to get the rind crisp). It was such a challenge to walk around all day smelling that in the oven for 12 (!) hours! I’ve never been more hungry than I was at the end of those 12 hours…

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s