calitrolls

Emigrating Norwegians

Fredag kveld // Friday night

Leave a comment

Dette har vært en annerledes fredagskveld. Jeg har vært alene hjemme og benyttet sjansen til å komme a jour med flytting/pakking, så jeg har tilbrakt kvelden med papirsortering, ryddig i begge bodene og – hold fast – jeg har begynt såvidt på pakkingen! Det begynner å bli på tide å finne ut hva som skal bli med oss på flyttelasset over atlanteren. Vi sjekket med flyselskapet hvor mye vi kunne ha med oss, og faktisk har vi to kolli hver. Men så mye har vi ikke tenkt til å ha med oss. Vi satser på en koffert hver, en sekk og hver vår håndbagasje. Det bør være mer enn nok!

– – –

This has been a different kind of friday night. I’ve been home alone and finally had the chance to do some packing, so I’ve spent the evening sorting papers, sorting stuff from the storage rooms and  – hold on – I’ve started packing my suitcase! It’s time to figure out what to bring with us over the atlantic. We checked with the airline we are flying with and it turned out we are allowed two suitcases each. But we’re definitely not bringing that much. We are going for one suitcase each, a backpack and our hand luggage. That’s more than enough!

IMG_4850

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s