calitrolls

Emigrating Norwegians

Pepperkakebaking // Gingerbread cookies

Leave a comment

IMG_4826

I går ble det endelig julestemning! Jeg ble hentet av Anine etter jobb og dro til henne for å høre på julemusikk og lage pepperkaker. Vi fikk selskap av et par venninner til og kreativiteten boblet… Resultatet ble varierende, men moro var det.

Når jeg skulle reise gikk det plutselig opp for meg at jeg faktisk måtte si ordentlig hade – for en merkelig følelse. Jeg får nok kjenne mer på den følelsen framover og det gruer jeg meg litt til. Men vi satser på masse besøk og noen ferier til Norge (så rart..!) og da går det nok bra.

– – –

Yesterday I finally got in the Christmas mood! Anine picked me up from work and we went to her place to listen to Christmas songs and make gingerbread cookies. A couple of other friends of ours showed up and the creativity thrived… The results varied, but we had a lot of fun. 

When it was time to leave it suddenly occurred to me that this was really goodbye to a couple of them – what a strange feeling. I know I will have to say many goodbyes soon and I’m not looking forward to it. But we’re hoping to get a bunch of visits in the US and go on a few vacations to Norway (so weird..!), so we’ll be ok.

IMG_4829

Per Christian likte den kinky twisten på årets pepperkaker // Per Christian liked the kinky twist to the cookies 😉 IMG_4833

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s