calitrolls

Emigrating Norwegians

Exit med stil // Exit with style

Leave a comment

Nå er det under en måned til vi er ute av leiligheten vår så det begynner å stramme seg til med tid til å gjøre alt som skal gjøres. Vi har derfor laget en fremdriftsplan (ja, jeg er nerd) fram mot 20. desember som er dagen vi leverer nøklene til leietakerne. Jeg elsker å krysse av og stryke ut etter hvert som ting blir gjort, det er en god følelse. Et skritt nærmere målet og en mindre ting som skal gjøres.

I går gjorde vi imidlertid noe ekstra gøy, vi booket rom på Radisson den siste natten vi er i Oslo. Det ble den beste løsningen siden vi ikke har noen leilighet da og skal på julebord den kvelden. Men tenk så fantastisk avslutning på livet vårt i Oslo! Snø (forhåpentligvis), julestemning, julebord, flotte folk og hotellkos.

– – –

It’s less than a month until we’re out of our apartment and the tenants move in. The schedule is getting tighter, so I’ve made a progress plan for the next month (yes, I’m a nerd). I love checking of stuff we’ve done, it’s a good feeling. One step closer…

Yesterday we did something fun, though. We booked a room at the Radisson hotel for the last night we’ll spend in Oslo. It is the best solution since we don’t have a place to live then and are invited to a Christmas party here. But what a fantastic ending to our life in Oslo! Snow (hopefully), Christmas lights, a wonderful party, great people and hotel luxury.

hotell

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s