calitrolls

Emigrating Norwegians

Den tristeste dagen // The saddest day

Leave a comment

IMG_3775IMG_1874_2_2

Er man glad i dyr og har hatt kjæledyr vet man hvor forferdelig det er å miste et. Man blir jo like glade i de som mennesker, ihvertfall gjør jeg det. I familien min har vi hatt utallige dyr opp gjennom årene og det har også innebært at vi har mistet endel. Det spilte ingen rolle om det var en hetterotte eller om det var en hund, sorgen var bunnløs hver gang en av de døde. Og nå har det skjedd igjen. Mamma har mistet sin lille to år gamle hund Lisa så altfor tidlig og det er ikke annet enn forferdelig. Det skulle ikke skje. Men en ting er sikkert, det korte livet til Lisa var fantastisk, hun kunne ikke hatt et bedre hjem og en bedre eier enn mamma for ingen bryr seg mer om dyra sine enn hun gjør. Så selv om livet hennes var kort var det et godt liv. Det gjør det dessverre ikke lettere å takle akkurat nå, men tiden leger heldigvis alle sår sies det..

Men Lisa blir aldri glemt.

– – –

If you love animals and have had animals, you know how devastating it can be to loose one. You love them as much as you love people, or at least I do. Growing up we had many animals in our house and that calls for a few losses as well. It didn’t matter if it was a pet rat or a dog, the sorrow of loosing them was unbearable either way. And now it has happened again. My mom lost her sweet little dog Lisa only two years old, and it’s just terrible. It’s one of those things you didn’t think could happen. But one thing is for sure, Lisa had a great life! She couldn’t have had a better home or a better owner than my mom, because no one cares as much for their aimals than she does. So even though her life was far to short, she had a good one. It doesn’t make it easier to cope with right now, but time is said to heal all wounds..

But Lisa will never be forgotten.

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s