calitrolls

Emigrating Norwegians

Jeg sprakk // I f****d up

Leave a comment

IMG_4641IMG_4645

Nei, nei, nei, nei… Nå gikk det galt. Og jeg som var så godt igang og hadde klart meg så lenge – nesten fire måneder! I går sprakk jeg.

Jeg shoppet.

Med fråde rundt munnen og galskap i øynene trålet jeg butikker som en gærning og kjøpte meg både en bukse og en topp. Så sitter jeg her i dag, da, jeg og skammen min… Nei, jeg og de fine nye klærne mine! Det er kanskje ikke så ille alikevel hvis jeg klarer å holde meg til dette og ikke kjøpe mer. En bukse og en topp (på SALG tilogmed) på et halvt år er ikke så galt altså.

I kveld skal vi på innflyttningsfest i Drammen. Det blir stas, og det er veldig lenge siden vi har kommet oss ut av Oslo på noe sosialt. Vi kjenner litt på at vi har et sterkt behov for å tilbringe mer tid enn vanlig med venner og familie, så kalenderen fyller seg raskt opp. Vi er veldig heldige som har så mange fine folk rundt oss 🙂

– – –

No, no, no, no… I didn’t make it. I was trying so hard, and I almost reached four months! But yesterday I  fucked up.

I went shopping.

With craziness in my eyes I went through all my favorite stores like a maniac and ended up with new pants and a new top. So now I’m sitting here with my shame. No, I’m sitting here with my brand new, pretty, gorgeous, fantastic clothes! It seems like no shopping was making me a little crazy. I know – I’m shallow. But I don’t think buying only a pair of pants and a top (on SALE) during six months is bad. That is of course if I can avoid buying more before I move. I promise – no more fuck ups.

Tonight we’re going to a housewarming party in Drammen. It’s been a while since we got out of Oslo, so that will be nice. We have noticed that it’s becoming more and more important to us to spend more time with our friends and family before we move. We are going to miss them so much! Our schedule is quickly filling up and it’s a good feeling to have so many wonderful people in our lives 🙂

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s