calitrolls

Emigrating Norwegians

Sliten, men glad // Tired, but happy

Leave a comment

I går var vi ute hele dagen med våre flotte venner Øyvind og Trude. Vi er ganske slitene i dag, men det var så verdt det! En hel dag med bare moro, uten å tenke på alt som skal ordnes. Det trengte vi.

We were out all day yesterday with our good friends Øyvind and Trude. We’re pretty tired today, but it was so worth it! A whole day without thinking of everything that has to be done, just having fun. We really needed that.

IMG_4569

Smelteverket, veldig koselig sted med utsikt rett ut på Akerselva // Smelteverket, a really cool bar with a view to the Aker river.

IMG_4562

Fine Trude og meg // Beautiful Trude and me

IMG_4564Kjekkasene // The handsome ones

I dag blir også en bra dag ser det ut til. Vi skal ut å spise middag med familien på SüdØst og feire bursdager som har vært, men også at min flinke søster har blitt en prisvinnende filmskaper og akkurat har kommet hjem fra dokumentarfestival i Mexico. Er så stolt av henne!

It looks like this day will be pretty great too. We’re having dinner with the family and celebrating a couple of birthdays, but also that my talented sister just became an awardwinning filmmaker. She got home from a documentary film festival in Mexico today. I’m so proud of her!

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s