calitrolls

Emigrating Norwegians

Networking marathon

1 Comment

Nå går dagene fort unna til vi reiser, og vi har satt igang med å skape et nettverk både i Norge og USA som kan være nyttig for oss. Man må jo gjøre seg synlig og fortelle folk at vi er klare for oppdrag i LA, enten gjennom norske eller amerikanske arbeidsgivere. Å ha et bredt nettverk er noe av det mest verdifulle man kan ha i Norge, men det er enda viktigere i USA. For oss stive og innesluttede nordmenn kan det virke vanskelig, men er det en gang vi bør komme oss ut av skallet og “by på oss sjæl” er det nå. Så vi mailer alle vi kan maile, ringer rundt og sprer ordet om at vi er klare for oppdrag i LA, så får vi håpe at vi kan høste fruktene av dette etterhvert. Krysser fingrene for det.

– – –

Departure is getting closer, and we are doing everything in our power to create a solid network both in Norway and the US that can prove to be useful for us after we move. We have to make ourselves visible and let people know that we are ready for work in LA, through both Norwegian and American employers. Having a big network is very valuable here, but probably more in the US. As the typical cold and shy Norwegians that we are it seems very difficult, but this is the time if any to get out of our shells and show off what we know. So we’re e-mailing and calling people and telling everyone that want to listen that we’re ready to work. I just really hope it will work. Crossing my fingers.

IMG_4549

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

One thought on “Networking marathon

  1. Pingback: Spennende tider // Exciting times | calitrolls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s