calitrolls

Emigrating Norwegians

Pilot

Leave a comment

Jeg har akkurat blitt ferdig med en pilot på jobben og den ble veldig bra. Takk gud for det, for det er min idé og jeg har gjort alt fra regi til klippemanus på den. Nå gjenstår det bare å krysse fingrene for at de som skal se den også liker den. Det som er rart å tenke på er at uansett hva vi eventuelt får ja fra kanalene på nå, så kommer jeg ikke til å være her når vi skal produsere det.

– – –

I just finished a pilot at work and it turned out really good. Thank God for that, because it’s my idea and I’ve done everything from directing it to writing the editorial script. So now I just have to cross my fingers and hope that the networks like it as well. It’s strange to think about the fact that no matter what we sell at this point, I’m not going to be here for the production. 
IMG_4523

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s