calitrolls

Emigrating Norwegians

Shoppestopp // No shopping

Leave a comment

Jeg har så lyst til å shoppe! Det er ny sesong og butikkene er fulle av fine nye klær. Fine nye klær som jeg ikke skal kjøpe. For det første sparer jeg alt jeg kan slik at vi får en så stor økonomisk buffer som mulig når vi flytter og for det andre er det strengt talt litt unødvendig å kjøpe masse varme klær to måneder før jeg flytter til California. Men å ikke shoppe på et halvt år (ja, jeg har ikke kjøpt noe siden ferien i juli) viser seg å være en større utfordring enn jeg antok. Og jeg er bare halvveis. Jeg er i utgangspunktet ganske opptatt av klær og mote og liker å se bra ut. Nå er jeg så utrolig lei av alt jeg har i klesskapet, så det å gå forbi diverse klesbutikker til og fra jobb blir bare vanskeligere og vanskeligere. Men heldigvis er jeg kanskje en av verdens staeste personer, så uansett om jeg hadde hatt råd til en ny genser til 149 kr på H&M har det blitt mer som en prinsippsak: Jeg SKAL ikke shoppe på et halvt år. Men jeg lover dere det, at den dagen jeg får jobb i LA så skal jeg på en vanvittig shoppebonanza! Så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å holde rosabloggtendensene tilbake. Beklager denne sytingen, men noen ganger må frustrasjonen få utløp.

– – –

I want to go shopping so badly! It’s a new season and the stores are full of brand new clothes. Clothes that I can’t buy. Firstly, I’m saving all the money I can so we’ll get the biggest economic buffer possible when we move, secondly, it’s a little unnecessary to buy a bunch of very warm clothes before we move to California. But to not shop for six months (I haven’t bought anything since July) proves to be more difficult than I expected. Because I like fashion and I like to look good, and right now I’m so incredibly sick of everything I have in my closet, so just walking past all the shops going to and from work gets harder and harder. Luckily (?) I might be the most stubborn person in the world, so even if I can afford a new sweater from H&M it’s more of a principal for me now. I WILL NOT go shopping for six months. I’m halfway through. I promise you: The day I get a job in LA, I will go on a crazy shopping spree! I’m sorry for this shallow and unnecessary post; I’ll do better next time. I just had to vent.   

Williamsburg. Well said.

Williamsburg. Well said.

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s