calitrolls

Emigrating Norwegians

Hvor blir det av følelsene? // Where’s all the feelings?

Leave a comment

I dag er det 80 dager til vi flytter, og jeg er helt sikker på at den tiden kommer til å fly forbi. Men det som er så rart er at ingen av oss egentlig har noen sommerfugler i magen eller frynsete nerver. Når vi har telt ned til store ferier eller liknende tidligere har vi følt mer. Jeg har tenkt endel på dette og har funnet ut at dette har jeg opplevd før. Den gangen skulle jeg være utvekslingselev i USA. Det var jo kjempestort, men jeg klarte ikke å helt forstå hva jeg gikk til og ante ingenting om hvordan det kom til å bli. Og akkurat slik er det nå også. Vi vet jo egentlig ikke hva vi går til, derfor vet vi kanskje ikke helt hva vi skal føle. Vi vet at vi skal til LA, men that’s it. Vi vet ingenting om hvordan hverdagen vår der borte kommer til å bli. Det blir jo absolutt ingen ferie, men når alt kommer til alt vet vi at vi kommer til å komme ut av det en opplevelse eller to rikere uansett. Det er en fin tanke, så får vi vente å se når sommerfuglene og nervene dukker opp for alvor.

– – –

Today it’s 80 days until we move to LA, and I’m sure the time will just fly by. But what’s strange is that none of us really feels a lot – no butterflies or nerves. When we’ve counted down for big vacations, etc. before we have started to look forward to it six months a head of departure, but now – two and a half months before we MOVE – not so much.. I have felt like this once before though. It was when I was going to be an exchange student for a year in the US. It was huge, a really big deal, but I couldn’t really grasp what I was in for. And it’s just like that now. We don’t know how our life in LA is going to be like, so we don’t know how to feel about it. We know we’re going to LA, but that’s it. It’s absolutely no vacation, but we’re going to be a few experiences richer and that’s a nice thought. So we’ll just have to wait and see when the butterflies and the nerves will show up for real.

Image

Author: Sara

I’m a Norwegian girl who is leaving the cold, icy north together with my husband to find out what’s happening on the other side of the world, more specifically Los Angeles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s